SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

Važno!!!    OTKAZANI svi aranžmani "LETO 20 - GRČKA"  i aranžmani "LETO 20 - ODMARALIŠTE PLANUM"...... Sve informacije na tel. +381 63 374 018 i e-mail: info@planumtours.com 

VESTI:
18.03.2020.
PRETRAGA
JAHORINA

Olimpijski Centar Jahorina se kvalitetom skijaških staza i posebnim planinskim ambijentom izdvaja od ostalih ski centara u regionu. Na jahorinskim alpskim skijaškim stazama, koje su ukupne dužine 35 km, mogu uživati i početnici, ali i vrhuski skijaši. A za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremljeno je 10 km nordijskih staza na Dvorištima. Najmlađim skijašima smo posvetili i najviše pažnje i za njih smo pripremili Ski vrtić Poljice i Ski poligon Bistrica  u kojim mogu da naprave svoje prve skijaške korake.

Olimpijski centar Jahorina se može pohvaliti najsavremenijim žičarama za prevoz naših korisnika, koje su ukupnog kapaciteta 13000 skijaša na sat i obuhvataju tri šestoseda, dva dvoseda, četiri ski lifta, dok šestosed Poljice ili Ogorjelica prevozi posetioce Jahorine i u toku letnje sezone i omogućava im da uživaju u panoramskom razgledanju ove planine.

Jahorina je u ovom trenutku najpristupačniji ski centar u regionu imajući u vidu blizinu glavnog grada BiH i aerodroma. Jahorina je dobro pozicionirana u odnosu na sve veće gradove iz kojih se može stići za 4-6 časova.

Ono što posebno izdvaja Jahorinu u odnosu na druge centre u region je bogata skijaška istorija, na Jahorini su se 1984. godine održale zimske olimpijske igre, kada je Jahorina doživela najveći procvat i kada se razvijaju i ostali centri u okruženju-Bjelašnica Trebević i Igman. Da se istorija ponavlja dokaz je to da će se 2019. godine upravo na Jahorini održati Olimpijske igre mladih, gdje će se mladi iz cijelog sveta takmičiti u disciplinama slalom i veleslalom.

povratak na prethodnu stranicu

  
 
 

povratak na prethodnu stranicu

 

Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.