SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Vize
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

 LETO 2018 !!! LAST MINUTE 20.08
ZLATIBOR-ODMARALIŠTE PLANUM - JOŠ SLOBODNIH MESTA U JULU !!! 

Krf 2018

OSTRVO KRF je drugo po veličini od sedam ...

Kliknite na naziv vile da bi ste videli slike, opise i ostale uslove ...

LETO 2018 - G R Č K A - KRF

Cenovnik download

 povratak na prethodnu stranu

Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi na bazi najma smeštaja za 10 noćenja

VILA

Tip smeštaja

26.05. 05.06.

05.06. 15.06.

15.06. 25.06.

25.06. 05.07.

05.07. 15.07.

15.07. 25.07.

25.07. 04.08.

04.08. 14.08.

14.08. 24.08.

24.08. 03.09.

03.09. 13.09.

13.09. 23.09.

23.09
30.09

broj
noćenja

 10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

D A S S I A

VILA ILDI

1/2 ST

49

89

109

129

149

169

189

189

189

149

139

119

49

1/3 ST

49

79

99

119

129

159

179

179

179

139

129

99

49

1/4 APT

39

69

89

109

119

149

159

159

159

129

109

79

39

  LEGENDA:  1/2 ST = dvokrevetni studio ; 1/3 ST = trokrevetni studio ; 1/4 APT = četvorokrevetni apartman; NA - najam

Program putovanja:
1.dan - Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda - sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 18:00h (ukoliko gradska uprava ne donese odluku o polasku sa drugog mesta).
Putovanje auto putem Beograd - Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan - Dolazak na Krf u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan - Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.
13.dan - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Aranžman obuhvata: smeštaj na bazi 7 i 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.
Aranžman ne obuhvata: autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti, fakultativne izlete, individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

Popusti:
Deca od 0 - 7 godina - gratis u zajedničkom ležaju,

Deca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na cenu smeštaja
.
Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

Doplate:
Doplata za 1/1 - 70% od cene smeštaja.

Autobuski prevoz:
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: i to iz Beograda u: 14:00h, sa “Lastinog” parkinga, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd – Niš, (odlukom sekretarijata za saobraćaj gradske uprave o mestu polaska autobusa za sve vanlinijske prevoze i turističke polaske), a iz Niša u : 17:00h, sa parkinga kod Tempa ! Postoji mogućnost organizovanizovanja transfera: iz Novog Sada – sa parkinga hotela “Sajam”, sa polaskom u 12:00 – uz doplatu od 20 eura po osobi, iz Vršca – sa parkinga hotela “Srbija”, sa polaskom u 12:00 – uz doplatu od 20 eura po osobi, iz Pančeva – sa parkinga ispred Vatrogasnog doma, sa polaskom u 13:00 – uz doplatu od 15 eura po osobi, iz Zrenjanina – sa parkinga ispred Autobuske stanice, sa polaskom u 12:00 – uz doplatu od 20 eura po osobi. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donesu drugačiju odluku!

Povratak sa Krfa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka putnici se moraju informisati kod predstavnika inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova. Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

Cena autobuskog prevoza:
Cena autobuskom prevoza za odrasle - povratna autobuska karta iznosi 50 eura, a za decu do 12 godina karta je 45 eura.Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 40 eura za sve putnike (za odrasle i za decu). Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište. Cena prevoza važi samo za korisnike smeštaja, rezervisanog preko agencije.
Cena autobuskog prevoza za putnike koji ne koriste smeštaj objavljena je u posebnom cenovniku ovlašćenog prevoznika.
U cenu autobuske karte uračunat je prelaz trajektom na relaciji Igumenica - Krf - Igumenica.

Prevoznik:
Preduzeće OmniBus Travel je organizator i glavni/primarni prevoznik putnika, koji preko Omnitursa rezervišu prevoz,
odnosno autobusku kartu za prevoz do/od mesta u kome su rezervisali smeštaj preko posredničke agencije Omniturs.
Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci zbog ulaska i izlaska putnika.Putnik je obavezan da dva dana pre početka  putovanja u agenciji proveri  tačno vreme i mesto polaska autobusa.Prevoznik zadržava pravo da uz saglasnost putnika predmetni prevoz realizuje u saradnji sa drugim prevoznikom,  koji ima isti, ili sličan program, uz obavezno poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program prevoza ili samo neke elemente programa prevoza, kao što su transferi i drugo.

Sopstveni prevoz:
Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dva dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera (Travel Service) radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke).
Putnici koji dolaze/odlaze sopstvenim prevozom ne mogu da uđu u smeštajnu jedinicu prvog dana boravka posle 21.00h, a smeštajnu jedinicu ne mogu da napuste pre 07:00 poslednjeg dana boravka. U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije.
Predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice, ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice i kako da se smesti što brže.
Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, bez obzira kako i kada su uplatile kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da koriste rezervisani i uplaćeni smeštaj, biće izdat najranije 7 dana pre početka putovanja.

Osiguranje:
Omniturs je za svoje putnike obezbedio ponudu za neophodno putno zdravstveno osiguranje, kao i ponudu za polisu osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima osiguravajuće kompanije, sa svim neophodnim informacijama i tarifama. Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka, plaća se u agenciji po ceni od 780,00 dinara, a osigurana suma je na 30.000 €.
Putnik pri kupovini putnog zdravstvenog osiguranja dužan je da dostavi kopiju pasoša ili podatke iz pasoša.

Boravišna taksa:
Od  01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 5€ po smeštajnoj jedinici za ceo period boravka. Naplata se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta.

Uslovi plaćanja: Cene su izražene u evrima, a plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Addiko Bank a.d, na dan uplate.

Način plaćanja: Uplata na blagajni, na račun po izdatoj profakturi ili platnim i kreditnim karticama.
-
Gotovinsko plaćanje:
-30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre datuma polaska na put.
-Uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije - gencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
-platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
-
Odloženo plaćanje:
-Čekovima građana: 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, ostatak do 20.12.2018. godine - bez uvećanja,čekovi se deponuju prilikom potpisivanja ugovora o putovanju
-Administrativna zabrana: 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak na mesečne rate do 20.12.2018. godine.

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacije:
- putnik je dužan da agenciju ili lokalnog predstavnika/inopartnera  (Travel Service) na koju je agencija uputila potrošača za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.
Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.
Mesto određeno za prijem reklamacija je: OMNIPROMET- TA OMNITURS, Beograd,mail: info@omniturs.rs, tel: 011 33 48 851. Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, u toku korišćenja smeštaja i prevoza, kao i nakon završetka usluge je Kolaković Milanka.povratak na prethodnu stranu

 
 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. Organizator putovanje je T.A. Omniturs, licenca OTP 235/2010. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržišt roba i usluga ili nedovoljnog broja prijvaljenih putnika. Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasniije 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja T.A. Omniturs usaglašeni sa standardima YUTA-e.

 
Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.