SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

Važno!!!    OTKAZANI svi aranžmani "LETO 20 - GRČKA"  i aranžmani "LETO 20 - ODMARALIŠTE PLANUM"...... Sve informacije na tel. +381 63 374 018 i e-mail: info@planumtours.com 

VESTI:
18.03.2020.
PRETRAGA
LUKOVSKA BANJA

Lukovska Banja se nalazi na jugu Srbije, na istočnim padinama Kopaonika. Iako se nalazi na 681 m nadmorske visine, što je čini najvišom banjom u Srbiji, okružena je visovima od preko 1000 metara, pa ima prijatnu umerenu klimu.
Lukovsku Banju karakterišu obilje izvora mineralnih voda, netaknuta priroda šumovitog Kopaonika i kristalno čist vazduh. Po broju izvora mineralnih voda, različitog sastava i temperature, i njihovoj izdašnosti (preko 100 l/s), spada u najbogatije u zemlji.
U našoj banji možete birati da budete smešteni u jednom od dva hotela: "Kopaonik" (sagrađen 2000. godine) i "Jelak" (2009. godine), koji su u svojoj ponudi objedinili smeštaj u udobnim sobama, savremene medicinske tretmane, bazene sa termalnom vodom...

Povratak na stranicu Planine i Banje Srbije


 HOTELI "KOPAONIK" i "JELAK" 

PANSION

BO dan osnovni

BO dan - kompletan

Wellness pansion

 Kompletni Wellness BO dan

 SEPTEMBAR

 4.190,00

 5.390,00

 4.790,00

 5.990,00

 OKTOBAR

 4.010,00

 5.210,00

 4.610,00

 5.810,00

 NOVEMBAR - DECEMBAR

 3.710,00

 4.910,00

 4.310,00

 5.510,00


CENE SU DATE PO OSOBI DNEVNO

Osnovni BO dan podrazumeva:
Lekarske preglede kod dežurnih lekara u toku boravka;
Balneoterapiju: kupanje u lekovitoj vodi: unutrašnji đakuzi bazen u hotelu Jelak (8x4m, temperatura 35°C), unutrašnji bazen u hotelu Kopaonik (14x7m, temperatura 35°C), spoljašnji bazeni kod hotela Jelak (12x6m, temperatura 35°C), spoljašnji bazen kod hotela Kopaonik, hidrokinezi terapija (grupne vežbe u bazenima sa lekovitom vodom), lokalne kupke u bazenima i "virovima" u Gornjoj Banji (mesta sa spontanim izviranjem lekovite vode);
- Svakodnevno korišćenje fitnes sale i sportskih terena (asfaltni terena za male sportove: rukomet, odbojka, košarka);
- Smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima Jelak i Kopaonik: TV, bade mantili, fenovi za kosu;
- Ishrana na bazi punog pansiona: doručak - izbor od 10 jela, ručak i večera po principu anketiranja (3 pansionska jela + dijetalni i posni obrok);
- Korišćenje sale za zabavu: stoni tenis, bilijar, pikado, društvene igre;
- Besplatan Wireless Internet;
- Boravišnu taksu i osiguranje.

Kompletni BO dan podrazumeva sve usluge Osnovnog BO dana + 4 tretmana dnevno:
- elektroterapija (diadinamik, interferentne struje, TENS, mišićni stimulator, soluks lampa),
- hidromasaža u lekovitoj vodi (biserna kupka ili podvodna masaža),
- aplikovanje lekovitog blata (do dve aplikacije),
- manuelna (ručna) masaža - segmentna, u trajanju od 10 minuta.

Wellness pansion podrazumeva Osnovni BO dan (smeštaj u hotelu Kopaonik) + svakodnevno korišćenje Wellness centra:
- Slana soba, sauna, parno kupatilo, đakuzi kada, tepidarium, veseli tuševi.Kompletni Wellness BO dan podrazumeva Kompletni BO dan (smeštaj u hotelu Kopaonik) + svakodnevno korišćenje Wellness centra:
- Slana soba, sauna, parno kupatilo, đakuzi kada, tepidarium, veseli tuševi.BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana. Za boravak do 3 dana cena se uvećava za 20%. Polupansion se umanjuje 300,00 dinara po osobi dnevno.

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 1.500,00 dinara dnevno.

Uslovi za decu
-
Deca do 5 godina borave besplatno,
- Od 5-10 godina: 50% od navedenih cena,
- 10 i više godina: plaćaju punu cenu boravka.
o Plaćanje: gotovinom, platnim karticama (VISA, MasterCard, Maestro i DINA) ili administrativnom zabranom na 6 mesečnih rata.
o Za penzionere (individualni dolasci) odobrava se 5% popusta na 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane (potreban poslednji ček od penzije).

BO dan - osnovni podrazumeva: pansion u dvokrevetnoj sobi, lekarske preglede, korišćenje bazena sa lekovitom vodom, sale za rekreaciju i sportskih terena,

BO dan - kompletan podrazumeva: pansion, lekarske preglede, kupanje u lekovitoj vodi u kadi (hidroterapija), elektroterapiju, blatnu terapiju, podvodnu masažu (ili bisernu kupku), manuelnu masažu i korišćenje bazena sa lekovitom vodom.

Boravak u novom delu hotela "Kopaonik" se doplaćuje 300,00 dinara dnevno po osobi, dok se boravak u apartmanima doplaćuje 1.000,00 dinara po osobi dnevno.

Boravišna taksa je uračunata u cenu BO dana. Osiguranje se dodatno naplaćuje 10,00 dinara po osobi dnevno.

BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana. Za boravak do tri dana cena se uvećava za 20%.

U cenu BO dana nisu uračunati: Magnetna terapija, manuelna masaža celog tela i kupanje u kupatilu "Šljivak".


Wellness centar Lukovske Banje predstavlja ekskluzivni kompleks u kome se na prirodan način postiže podizanje opšteg stanja zdravlja duha i tela. Sva blagotvorna svojstva vode, pare i toplote su u službi Vašeg uživanja, opuštanja i oslobađanja od svakodnevnog stresa.
U prijatnom ambijentu Wellness centra su Vam na raspolaganju:
Slana soba (Haloterapija) - zasniva se na doziranom boravku u prostoru izgrađenom od kamene soli, koji ima lekovitu mikroklimu prirodnih slanih pećina. Vazduh je zasićen najfinijim česticama soli sa brojnim mikroelementima koji pozitivno utiču na ljudski organizam, tako da se proporučuje ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i zdravim osobama i sportistima za relaksaciju.
Tepidarijum - je prostor sa klupama zagrejanim od 37°C do 39°C, približno temperaturi tela. Tako se postiže da telo odaje onoliko toplote koliko i primi. Ležeći na njima opuštaju se mišići kao i nervni sistem.
Tepidarijum se preporučuje kao priprema pred boravak u parnom kupatilu.
Tropske kiše - ili tuširanje je usmereni mlaz vode na određeni segment tela pod određenim pritiskom. Pozitivno deluje na glavobolje i migrene, napetosti u ramenima i vratu, blagu depresiju i vrtoglavicu.
Parno kupatilo - ili hamam je tretman u vrućem zatvorenom prostoru parom koja podstiče znojenje i oslobađa telesne toksine. Pravilno uživanje traje između 10 i 20 minuta, nakon kojeg sledi tuširanje mlakom do hladnom vodom kako bi se telo stimulisalo.
Sauna - U sauni se koristi veoma visoka temperatura kako bi opustila mišiće i izazvala obilno znojenje i izbacivanje toksina. Boravak u sauni stimuliše prirodne procese zaceljivanja u organizmu i smanjuje bolove u zglobovima i mišićima.
Đakuzi kada - hidromasaža je najkorisnij vid masaže, jer voda preuzima ulogu "masera", kombinujući toplotu i pritisak. Pritisak kojim mlazevi vode tretiraju određene delove tela su usklađeni tako da pruže maksimalan učinak u opuštanju.

Ishrana: kontinentalni način posluživanja - jedno jelo po izboru.
Prevoz: sopstveni

Cena aranžmana obuhvata: smeštaj i ishranu, boravišnu taksu i osiguranje
Cena aranžmana ne obuhvata: prevoz

Način plaćanja: Uplata na blagajni, na račun ili platnim karticama - DINA i VISA.
gotovinsko plaćanje:
-
uplata celokupnog iznosa prilikom rezervacije

 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije „Planumtours"-a.
Organizator putovanja "Planumtours".


Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.