SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Vize
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

ZLATIBOR-ODMARALIŠTE PLANUM- ISKORISTITE VAUČERE MINISTARSTVA ZA ODMOR U SRBIJI!!!!

VESTI:
29.08.2017.
KURSNA LISTA

09.04.2015.
  
RADNO VREME: 08 -18h
SUBOTOM:  09 - 15h
PRETRAGA
LUKOVSKA BANJA

LUKOVSKA BANJA 

 

 povratak na stranicu Srbija

Lukovska Banja se nalazi na jugu Srbije, na istočnim padinama Kopaonika. Iako se nalazi na 681 m nadmorske visine, što je čini najvišom banjom u Srbiji, okružena je visovima od preko 1000 metara, pa ima prijatnu umerenu klimu.
Lukovsku Banju karakterišu obilje izvora mineralnih voda, netaknuta priroda šumovitog Kopaonika i kristalno čist vazduh. Po broju izvora mineralnih voda, različitog sastava i temperature, i njihovoj izdašnosti (preko 100 l/s), spada u najbogatije u zemlji.
U našoj banji možete birati da budete smešteni u jednom od dva hotela: "Kopaonik" (sagrađen 2000. godine) i "Jelak" (2009. godine), koji su u svojoj ponudi objedinili smeštaj u udobnim sobama, savremene medicinske tretmane, bazene sa termalnom vodom...

Cenovnik 2016/17

 HOTELI "KOPAONIK" i "JELAK"

PANSION

BO dan - osnovni

BO dan - kompletan

NOVEMVAR - DECEMBAR

 3.210,00

 4.410,00

 JANUAR - FEBRUAR 2017

 3.260,00

 4.460,00

 MART 2017

 3.360,00

 4.560,00

BO dan - osnovni podrazumeva: pansion u dvokrevetnoj sobi, lekarske preglede, korišćenje bazena sa lekovitom vodom, sale za rekreaciju i sportskih terena,

BO dan - kompletan podrazumeva: pansion, lekarske preglede, kupanje u lekovitoj vodi u kadi (hidroterapija), elektroterapiju, blatnu terapiju, podvodnu masažu (ili bisernu kupku), manuelnu masažu i korišćenje bazena sa lekovitom vodom.

Boravak u novom delu hotela "Kopaonik" se doplaćuje 300,00 dinara dnevno po osobi, dok se boravak u apartmanima doplaćuje 1.000,00 dinara po osobi dnevno.

Boravišna taksa je uračunata u cenu BO dana. Osiguranje se dodatno naplaćuje 10,00 dinara po osobi dnevno.

BO dan podrazumeva boravak na 3 i više dana. Za boravak do tri dana cena se uvećava za 20%.

U cenu BO dana nisu uračunati: Magnetna terapija, manuelna masaža celog tela i kupanje u kupatilu "Šljivak".


Popust za polupansion po osobi dnevno

300,00 din.

Doplata za jednokrevetnu sobu

1.500,00 din.

Popust za decu od 5 - 10 god.- poseban ležaj

30 %

Popust za decu od 5 - 10 god.- zajednički  ležaj

50 %

Wellness centar Lukovske Banje predstavlja ekskluzivni kompleks u kome se na prirodan način postiže podizanje opšteg stanja zdravlja duha i tela. Sva blagotvorna svojstva vode, pare i toplote su u službi Vašeg uživanja, opuštanja i oslobađanja od svakodnevnog stresa.
U prijatnom ambijentu Wellness centra su Vam na raspolaganju:
Slana soba (Haloterapija) - zasniva se na doziranom boravku u prostoru izgrađenom od kamene soli, koji ima lekovitu mikroklimu prirodnih slanih pećina. Vazduh je zasićen najfinijim česticama soli sa brojnim mikroelementima koji pozitivno utiču na ljudski organizam, tako da se proporučuje ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i zdravim osobama i sportistima za relaksaciju.
Tepidarijum - je prostor sa klupama zagrejanim od 37°C do 39°C, približno temperaturi tela. Tako se postiže da telo odaje onoliko toplote koliko i primi. Ležeći na njima opuštaju se mišići kao i nervni sistem.
Tepidarijum se preporučuje kao priprema pred boravak u parnom kupatilu.
Tropske kiše - ili tuširanje je usmereni mlaz vode na određeni segment tela pod određenim pritiskom. Pozitivno deluje na glavobolje i migrene, napetosti u ramenima i vratu, blagu depresiju i vrtoglavicu.
Parno kupatilo - ili hamam je tretman u vrućem zatvorenom prostoru parom koja podstiče znojenje i oslobađa telesne toksine. Pravilno uživanje traje između 10 i 20 minuta, nakon kojeg sledi tuširanje mlakom do hladnom vodom kako bi se telo stimulisalo.
Sauna - U sauni se koristi veoma visoka temperatura kako bi opustila mišiće i izazvala obilno znojenje i izbacivanje toksina. Boravak u sauni stimuliše prirodne procese zaceljivanja u organizmu i smanjuje bolove u zglobovima i mišićima.
Đakuzi kada - hidromasaža je najkorisnij vid masaže, jer voda preuzima ulogu "masera", kombinujući toplotu i pritisak. Pritisak kojim mlazevi vode tretiraju određene delove tela su usklađeni tako da pruže maksimalan učinak u opuštanju.

Ishrana: kontinentalni način posluživanja - jedno jelo po izboru.
Prevoz: sopstveni

Cena aranžmana obuhvata: smeštaj i ishranu, boravišnu taksu i osiguranje
Cena aranžmana ne obuhvata: prevoz

Način plaćanja: Uplata na blagajni, na račun ili platnim karticama - DINA i VISA.
gotovinsko plaćanje:
-
uplata celokupnog iznosa prilikom rezervacije

 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije „Planumtours"-a.
Organizator putovanja "Planumtours".


Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.