SERVIS ZA KLIJENTE
 Opšti uslovi putovanja
 Dokumenti za download
 Osiguranje
 Planumtours klub
 Korisni linkovi

Poslovnice agencije NEĆE RADITI od 18.03.2020. do daljnjeg...... Sve informacije na tel. +381 63 374 018, +381 63 206 428 i e-mai: info@planumtours.com 

VESTI:
18.03.2020.
PRETRAGA
Apartmani Nebeska Stolica I 4* - Kopaonik

povratak na cenovnikApartmani Nebeska Stolica - Nalazi se na samoj stazi Mašinac - Pajino preslo, u neposrednoj blizini hotela "Grand". Sastoji se od dva hotelska kompleksa, „Nebeske Stolice I" i „Nebeske Stolice II", a koji su fizički razdvojeni. u kojima ima 80 savremeno opremljenih apartmana različite strukture, za boravak 2-6 osoba.
Svaki apartman je opremljen kuhinjom, kupatilom (tuš WC), fenom , TV sa satelitskim programom, telefonom.
Pored poznatog restorana "Krčma u Planini" hotel ima i više barova, kamin salu, mini klub za decu, a la carte restoran kao i skijašnicu i ski rental.
Nebeska Stolica I" u svom sastavu ima 36 savrmeno opremljenih apartmana različite strukture, za boravak od 2-6 osoba. Enterijer apartmana je urađen u hrastovom masivu. Apartmani su opremljeni kuhinjom, sat-radio-TV uređajima, telefonom, a kupatila sanitarijama vrhunskog kvaliteta, tuš kabinom, fenom... U sklopu objekta se nalazi i restoran L'ami. Restoran je izrazito prijatnog ambijenta, koji se sastoji od tri prelepe sale sa kaminima.

Lokacija: na samoj ski stazi „Pajino-Preslo" (Mašinac), u neposrednoj blizini hotela Grand. Objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2-6 osoba. Enterijer apartmana je urađen u hrastovini.
Studija i apartmani: opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, posuđem, sto za ručavanje, TV, kupatilo sa tušem, fen.
Studio za 1-2 osobe (2+0): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta.
Studio za 1-3 osoba (1+1): jedna prostorija sa krevetom i sofom na razvlačenje.
Studio za 2-4 osobe (2+1): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
Apartman za 3-5 osoba (3+1): dve prostorije sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
Apartman za 4-6 osoba (4+1): dve prostorije sa četiri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
Dodatni sadržaji: restoran „Krčma u planini", u kome je moguće uplatiti polupansion, skijašnica sa boksovima za smeštaj ski opreme.

Objekat Nebeske Stolice 1,  od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana "L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu.
Nebeska Stolica 1 se nalazi na samoj ski stazi Mašinac,broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

Karakteristike: objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba. Enterijer apartmana Nebeska Stolica 1 je urađen u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima. 

Sadržaj apartmana: CATV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).
Dodatni sadržaji:  recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental. 
Restoran: U okviru objekta se nalazi restoran "L`ami" sa prostranom terasom i tri odvojene ambijentalne celine sa kaminom. Pored usluge pansiona, restoran nudi i A’la carte ponudu.
Usluga: najam + polupansion
NAPOMENA: Za prevoz vaših stvari, od parkinga do izabranog objekta, brine služba hotela.

  
  
  
  
  


Copyright © Planumtours Designed by LINK group. Powered by LINK CMS.